Blandingen indeholder desuden GDL som surhedsregulerende middel der virker som hurtigmodner og farvestof (E120). Posen indeholder 300 gram krydderiblanding, hvilket rækker til 10 kg. kød/spæk efter eget valg. Ønsker du en mager spegepølse kan du gå efter ca. 15% fedt og ønsker du en knap så mager spegepølse kan du gå efter 20-40% fedt. Pr. kg. fars skal du tilsætte 30 g. krydderiblanding og røre det godt sammen. Derefter rører du hakket spæk i, hvis du anvender det og til sidst rører du 20-25 g. salt og 10 gr. nitritsalt i pr. kg. fars. Ved de første dages modning er det vigtigt at du undgår, at pølserne tørrer for hurtigt ud, f.eks. må de ikke hænge i træk. Røgning kan foregå af et par omgange, gerne første gang efter 4-5 dage. Efter et par uger kan du begynde at teste hvordan spegepølserne er blevet.
Ingredienser: Salt, dextrose, krydderier (løg, peber, chili), LAKTOSE, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidanter (E 300, E 330)