Opskriftsforslag (kan variere fra brugsanvisningen på posen – begge dele kan bruges):
3,8 kg. grisekød (8-10% fedt) hakkes igennem 3 mm hulskiven eller minihakker til den ønskede grovhed er opnået. 3,8 kg. spæk hakkes igennem 3 mm hulskiven eller minihakker til den ønskede grovhed er opnået og stilles derefter i kølerum. Grisekødet kommes op i røremaskinen og køres nogle omgange, hvorefter 100 gram nitritsalt og 350 gram Baconpølse uden mel og mælk tilsættes sammen med 1,9 kg. isvand. Når dette er rørt fint ud tilsættes det hakkede spæk og 500 gram isvand. Røres til en god emulsion er opnået. 2,5 kg. bacon i tern iblandes og hakkes/røres ned til 3-5 mm. Sluttemperatur 12-14°C.
Stopning:
Farsen stoppes i kogetarm af passende kaliber.
Ingredienser: Salt, dextrose, kartoffelstivelse, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), krydderier (peber, muskatblomme, ingefær), stabilisator (E 451), hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderiekstrakter.