Røgesmuld i 5.5 liter spand eller 12-15 kg sække
Røgesmuld til både traditionelle og automatisk røgeovne. De mange varianter af røgesmuld kan hjælpe til mildere/stærkere røgesmag, samt en lysere/varmere farve på kødet.
For eksempel er vores Rødel især velegnet til rygning af fisk. Det giver en mildere smag, samt en varm og rødglødende farve på din fisk.
Varmrøgning: Til varmrøgning kan der bruges både den fine og grovere smuld. Så her er der fri leg og masser af mulighed for at prøve nogle forskellige varianter af.
Koldrøgning: Til koldrøgning er det den fine bøgesmuld (DT64) som er velegnet, da den ikke udvikler særlig meget varme, når det gløder. Det fine bøgesmuld (DT64) kan ikke bruge til Borniak produkter.
Vil du eksperimentere med nogle af de andre varianter til din koldrøgning, kan man blande den fine bøgesmuld med en anden variant.
Borniak: Brug kun mellemgrov smuld til din automatiske røgeovn, da det har en grovere densitet 750/2000. Så det nemt kan køre igennem sneglen og ud på varmelegemet.
Er du på udkig efter en røgeovn? Se vores udvalg her: Røgeovne