Opskriftsforslag (kan variere fra brugsanvisningen på posen – begge dele kan bruges):
4,5 kg. grisekød (8-14% fedt), 1 kg. oksekød (8-14% fedt) og 3 kg. snitter hakkes hver for sig igennem 3 mm hulskiven eller minihakker til den ønskede grovhed er opnået og stilles derefter på køl. Grise- og oksekødet kommes op i røremaskinen og køres nogle omgange, hvorefter 1 kg. Pålægspølse uden mel og mælk og 100 gram nitritsalt tilsættes sammen med 2,3 kg. isvand. Når dette er rørt fint ud tilsættes de hakkede snitter og 700 gram isvand. Der røres til en god emulsion og den ønskede grovhed er opnået.
Sluttemperatur ca. 12-14°C.
Stopning:
Farsen stoppes i valgfri kogetarm af passende kaliber.
Kogning:
Ved 80°C til en kernetemperatur på 75°C.
Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.
Ingredienser: Kartoffelstivelse, kartoffelpulver, dextrose, løg, stabilisator (E 451), salt, krydderier (koriander, peber, ingefær, muskatblomme), hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 301).