Nordisk Kari Tarp

Tilbud

Nordisk Kari Tarp

1.196,00 kr.2.396,00 kr.

Kari 12
En tarp giver ekstra plads og husly. Den beskytter mod dårlige vejrforhold som regn eller stærkt sollys. Kari leveres med to stærke stålstænger. Kari 12 kan bruges enten i kombination med et telt eller separat.

Kari 20
Kari 20 er en 20 kvm stor tarp. Lige som Kari 12 kan den beskytte mod regn og stærkt sollys. Den kan bruges enten i kombination med et telt eller som en selvstændig plads der giver ekstra plads til fx bagage eller fodtøj. Sørg for at tarpen er sat ordentligt fast da den ellers kan flyve væk i blæsevejr.

Kari Diamond 10
Kari Diamond 10 har en anderledes form. Det diamantformede design passer godt til indgangen til fx Nordisk Asgard. Tilslutter du denne tarp til indgangen til Asgard får du et ekstra eksternt rum og beskyttelse mod stærk sol og regn. Du kan bruge pladsen til opbevaring af fx sække tomme rygsække og snavset fodtøj. Det vil bidrage til et bedre sovemiljø inde i teltet. Kari Diamond kan også bruges sammen med et træ eller lignende.

Kari Diamond 20
Kari Diamond 20 er en større udgave af Kari Diamond 10. Det er altså en ekstra stor og diamantformet tarp der passer til indgangen til fx Nordisk Asgard.

Varenummer (SKU): 621540 Kategorier: , ,