Cervelatpølse, færdigblanding, 1600 gram

Cervelatpølse, færdigblanding, 1600 gram

289,00 kr.

Fremstilling:
4,9 kg. grisekød (10-12% fedt) og 2,9 kg. oksekød (8-10% fedt) blandes og hakkes igennem 3 mm hulskiven eller minihaller til den ønskede grovhed er opnået og stilles derefter på køl.
2 kg. spæk hakkes igennem 3 mm hulskiven eller minihakker til den ønskede grovhed er opnået og stilles derefter på køl. Grise- og oksekødet køres i røremaskine nogle omgange, hvorefter 150 gram nitritsalt, 1,6 Cervelatpølse færdigblanding og 4,4 kg. isvand tilsættes. Der røres til god binding er opnået. Tilsæt til sidst det forhakkede spæk samt 1,1 kg. isvand, og det hele røres fint ud.
Sluttemperatur ca. 12-14°C.
Stopning:
Stoppes i valgfri kogetarm af passende kaliber.
Kogning:
Koges ved 80°C til en kernetemperatur på 75°C.
Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Ingredienser: HVEDEMEL, kartoffelstivelse, MÆLKEPROTEIN, krydderier (løg, peber, muskat, koriander, ingefær), salt, dextrose, stabilisator (E 451), LAKTOSE, antioxidanter (E 330, E 316), hydrolyseret vegetabilsk protein, farvestof (E 120).

På lager

Varenummer (SKU): I3700090 Kategorier: ,