Røgekursus

Røgekursus

DKK 1.100,00

Kurset afholdes ca. kl. 10-15 og kursusgebyr dækker deltagelse inkl. råvarer.
Der er 12 deltagere på hvert kursus.

På røgekurset i år har vi fokus på at lære, hvordan vi ryger vores pølser og andet godt. Vi får endnu engang besøg af vores meget dygtige og rare underviser, Slagter Brian Lind Olsen.
Vi vil gennemgå både varm- og koldrøgning, samt forskellige optændingsmetoder (gas, el og brænde). Under kurset vil der være rig mulighed for at prøve flere metoder, samt vores helt egen røggenerator til koldrøgning. Vi kommer til at gennemgå grundprincipperne indenfor røgning både i frohold til råvare, hygiejne, saltning og meget mere. Derudover vil Brian demonstrere vores forskellige typer røgeovne, så du kan se hvilken en der passer til dit behov og den metode du gerne vil ryge på. Der vil blive rig mulighed for at få praktisk erfaring på vores kursus. Menuen varier lidt afhængig af sæson, men vi lover en masse variation og bruger naturligvis kun råvarer af allerbedste kvalitet. Med god kvalitet, får vi de bedste resultater. Senere på dagen nyder vi vores lækre hjemmerøgede produkter til frokost som f.eks. kunne være  pølser, laks, kartofler, sild (som bliver il kippers) og meget mere. Så ryger vi lidt til slut igen og runder dagen af med kage og evaluering.

Program:
– Hej og velkommen over kaffe og the.
– Gennemgang af grundprincipperne indenfor røgning
– Så tilbereder og ryger vi en masse
– Frokost
– Så ryger vi lidt mere
– Kage og evaluering

Kurset undervises af vores meget dygtige og rare underviser, Slagter Brian Lind Olsen.

Kursussted:
Danish Outdoor, Industrivej 5C, 8450 Hammel.
En uge inden kursus start, sendes der en mail ud til alle deltager med yderliginfo omkring dagen.

Hvis du bliver forhindret i at deltage i et kursus du har booket dig ind på og har betalt for kan du indtil 7 dage før kurset ringe til os eller sende email for at høre om vi har ledig plads på en anden kursusdato eller du kan melde fra og få hele kursusgebyret tilbage. Hvis du melder fra senere end 7 dage før kurset (dog ikke på kursusdagen) betaler vi halvdelen af kursusgebyret tilbage.

 

Ryd
Varenummer (SKU): 950005 Kategori: