Røge Kursus

Røge Kursus

DKK 1.100,00

Kurset afholdes kl. 10-16 og kursusgebyr dækker deltagelse inkl. råvarer.
Max deltager antal på hvert kursus er 10 personer – alle corona restriktioner vil selvfølgelig blive overholdt.

Program:
Vi starter kurset med bålkaffe, the og rundstykker i bålhytten. Herefter I bliver introduceret for lidt teori omkring valg af råvare, hygiejne, saltning, tørring og røgnings metoder. Vi vil gennemgå forskellen på de forskellige typer af røgesmuld og røgebrænde og hvilke typer der passer til de forskellige råvare. Vi gennemgår de forskellige typer af røgeovne og tilbehør der findes. Der bliver også tid til at udveksle erfaringer og fortælle ”røver historier”. I kommer til at arbejde i små hold omkring røgeovnene, hvor I selv kommer til at ryge forskellige produkter efter årstidens sæson. Der skal også laves lidt tilbehør over bål, så vi kan slutte dagen af med en lille lækker røge-buffet.

Kursussted:
Vends Motorik- & Naturskole i Nørre Aaby på Fyn. (OBS. røgekurset 10. april 2021 afholdes på Sjælland, Lille Skensved)
En uge inden kursus start, sendes der en mail ud til alle deltager med yderliginfo omkring dagen.

Hvis du bliver forhindret i at deltage i et kursus du har booket dig ind på og har betalt for kan du indtil 7 dage før kurset ringe til os eller sende email for at høre om vi har ledig plads på en anden kursusdato eller du kan melde fra og få hele kursusgebyret tilbage. Hvis du melder fra senere end 7 dage før kurset (dog ikke på kursusdagen) betaler vi halvdelen af kursusgebyret tilbage.

Her kan du se en lille stemningsvideo med det indhold røgekurset havde i 2018. Bemærk: Der vil løbende blive justeret i kursusprogrammet fra år til år https://www.youtube.com/watch?v=joUKv940RSI

Ryd
Varenummer (SKU): 950005 Kategorier: ,