Mad over Äben ild er for alle og det handler lige sÄ meget om oplevelsen mens man laver maden som at spise den.
Bogen om bĂ„lmad er skrevet af EVA HELBĂK TRAM og NICOLAI TRAM som Ăžser ud af forskellige forslag til bĂ„lretter i varierende svĂŠrhedsgrad. Du finder klassiske opskrifter som chili con carne og ristede kastanjer men ogsĂ„ mere udfordrende retter som krĂŠver koncentration og overskud â og det er en god ting. For hvis der er Ă©n ting bogens forfattere vil opnĂ„ med denne bog, sĂ„ er det at give lĂŠseren friheden til med god samvittighed, at sĂŠtte sig ved bĂ„let og med maden som pĂ„skud se pĂ„ flammerne og lade roen falde over sig.
PÄ den mÄde er dette mÄske den fÞrste kogebog hvor maden er det nÊstvigtigste.