Koldrøgningskit

Koldrøgningskit

1.395,00 kr.

Koldrøgning med koldrøgningskit.

Ved at flytte det glødende røgesmuld væk fra røgeovnen og over i koldrøgningskittet er det muligt at holde temperaturen under 25 grader i det meste af året.

Koldrøgningskittet er forberedt til Bradleys røgeovne, hvis man ønsker at røge med smuld istedet for briketter, men modulet kan dog også kobles til mange andre stålovne da den medfølgende tilslutningsplade kan hænge fast udelukkende ved de magneter der sidder på pladen.

Vi har selv udviklet dette koldrøgningskit og sættet består af koldrøgningskassen inkl. skuffe og flange samt et fleksibelt tilslutningsrør og en magnetisk flange der passer på alle stålovne. Der kan tilkøbes en Alaska Medium koldrøgebakke som holder røg i ca. 24 timer på en opfyldning.

Ved brug af vores koldrøgningskit stiger røgetemperaturen kun et par grader og dermed du kan koldrøge hele året bare udendørstemeperaturen er max. 23 grader.

Prøv at koldrøge et par fiskesider; laks ørred eller torsk eller dyrekølle.

Du lægger fin bøgesmuld DT64 (en ca. 8×8 cm pølse) i hesteskoform i skuffen og tænder i den ene ende. Ønsker du mere røg, kan du tænde i begge ender. Røg tiden vil være henholdsvis 8-10 timer eller 4-5 timer. Vores ALASLA fyrings bakke Medium , passer til dette koldrøgnnings kit. Det giver en bedre holdbarhed på koldrøgnings skuffen og sikrer en mere jævn rygning. Det vil brænde i ca 20 timer.

Udsolgt

Varenummer (SKU): 106055 Kategorier: ,