Saltlager & Blandinger

Viser alle 4 resultater

  • Danish Outdoor’s Gravad Saltblanding

    DKK 50,00
    Tilføj til kurv
  • Danish Outdoor’s Røget Fiske Saltblanding

    DKK 99,00
    Tilføj til kurv
  • Danish Outdoor’s Saltlageblanding Basis

    DKK 60,00
    Tilføj til kurv
  • Danish Outdoor’s Saltlageblanding til Fisk

    DKK 75,00
    Tilføj til kurv

Saltlager

Når du skal bruge saltlager til din hjemmerøgning eller andet, så kig her på siden og se, hvad du kan få her hos Danish Outdoor. Vi elsker friluftsliv og er en specialbutik med spændende udstyr til både bålmad, hjemmerøgning, bryggeri, pølsemageri, pizzaovne, most og cider, telte, jagttøj samt andet praktisk udendørs tøj. Vi forhandler til alle jer, der elsker at hjemmeproducere, samt til forskellige institutioner rundt om i Danmark og Norden. Danish Outdoor er en velassorteret webshop, men vi har også en fysisk butik i Hammel, hvor du kan se det store udvalg og få dine varer med hjem. Du kan også bestille i webshoppen og få varerne sendt eller selv afhente dem i butikken. Vi sender over hele Danmark, og send os en mail, hvis du ønsker at få sendt noget uden for landets grænser.

Saltblandinger til mange typer af kød

Her hos Danish Outdoor kan du få nogle skønne saltblandinger, der passer til mange formål. Fx kan du få en saltlageblanding til fisk. Blandingen, der hovedsageligt består af fint salt og brun farin, bruges, når man skal lagesalte fisk. Især til ål og makrel er blandingen rigtig god.

Saltlage i topkvalitet

Vi sælger saltblandinger i høj kvalitet, så du kan lave den perfekte saltlage. Vores basis saltlageblanding uden fosfat fås i en 2 kg spand. Det er en blanding bestående af fint salt, nitrit salt og dextrose (druesukker). Den anvendes som en lageblanding på 9 grader. Lagen kan injekseres direkte i kødet for at sikre en bedre lagefordeling og gennemsaltning. Hvis du vil tørsalte, skal kødet bare gnides ind i saltblandingen.

Saltlage til røgning

Vores røgede fiske saltlager består hovedsageligt af fint salt, brun farin, timian og vores egen pebermix. Det er saltlager, der passer godt til vores røgeovne. Fisken skal gnides ind i saltblandingen. Tiden skal afpasses alt efter, hvor stor og tyk fisken er. Hvis du laver tørsaltet fisk (også kaldet gourmet saltet fisk), skal fisken saltes i ca. en time. En laks skal ryges 6 timer pr. cm, som den er tyk (målt på det tykkeste sted).

Saltlage til bacon

Der er ikke noget så godt som hjemmelavet bacon. Og det er sjovt at lave selv. Når du skal lave bacon, skal du bruge nogle ribbensstege, hvor du skærer benene fra. Så skal du bruge en saltlage, hvor kødet skal ligge i 3 dage i køleskab. Kødet skal være helt dækket. Du kan bruge vores basis saltlageblanding og evt. tilsætte hele korn af fx peber, allehånde, enebær og andet, så du får din helt egen bacon kvalitet. Når de 3 dage er gået, skal kødet skylles under den kolde hane og tørres med køkkenrulle. Lægges i køleskab i et par dage, inden det skal røges.

Se vores udvalg her

Hvis du elsker natur og livet udendørs, skal du se vores store udvalg her i webshoppen. Det vil også være en god idé at tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor vi kommer med tips og tricks og mange gode tilbud, og hvor vi deler ud af vores erfaringer med det skønne udeliv. Vi nyder nemlig at tænde op i både pizzaovn og røgeovn sammen med familien, og vi lærer hele tiden noget nyt. Derfor er du altid velkommen til at stille spørgsmål til os.