En røgeovn til fisk, som Heimdal Røgeovnen, er ideel til røgning af ål og andre fisk takket være sin høje konstruktion, der sikrer en jævn røgning. Den unikke afstand til varmekilden og sadeltaget forhindrer kondens og sod i at beskadige dine røgvarer. Faste røgstænger i toppen giver mulighed for at hænge fisken korrekt op under røgningen, hvilket gør røgeovnen perfekt til både nybegyndere og erfarne entusiaster.
Der medfølger:
- Røgetermometer 0-120 grader
- Drypbakke
- Fyringsbakke
- 1 spand røgesmuld
- 1 spand røgeflis
- Vejledning til røgeovnen
Vi anbefaler følgende ekstra udstyr:
Specifikationer
Højde: 197 cm
Bredde: 37 cm
Dybde: 37 cm
Vægt: 45 kg
Holdbarhed og vedligehold
Vi anbefaler, at du placerer Heimdal Røgeovnen under et halvtag for at beskytte overfladen mod sne, frost og regn. Er dette ikke muligt kan man også benytte et overtræk.
For at vedligeholde ovnen bør overfladen jævnligt smøres med almindelig madolie, som både virker beskyttende mod eventuelle rustdannelser og er vandafvisende.