Min kurv

Min kurv

Min kurv

Min kurv

Loading...

Kunsttarm til julespegepølse Ø58mm, 30 cm, sort m/ julestjerner

Varenummer (SKU): T49053 Kategorier: , ,

11,00 kr.

På lager

Beskrivelse

Skab en autentisk julestemning i dit pølsemageri med vores kunsttarm til julespegepølse. Denne kvalitetskunsttarm med en kaliber på Ø58 er ideel til fremstilling af den klassiske julespegepølse, som bringer traditioner og gode smagsoplevelser frem. Med en stoppevægt på ca. 600 gram giver tarmen mulighed for at skabe mellemstore spegepølser, perfekt til julebordet eller som delikat gave til familie og venner.

Vores kunsttarm er røgbar, hvilket betyder, at den er ideel til at tilføre dine spegepølser den karakteristiske og autentiske røgsmag, der hører sig til en god spegepølse. Røget smag er en vigtig del af julespegepølsens charme, og med denne tarm kan du være sikker på at opnå den helt rette smagsbalance, som dine kunder eller gæster vil sætte pris på.

Tarmen er lavet af robuste og holdbare materialer, der sikrer, at den ikke sprækker under fyldning eller tilberedning. Den er let at arbejde med og giver et jævnt og flot resultat hver gang. Det gør den velegnet til både professionelle pølsemagere og til dem, der ønsker at prøve kræfter med hjemmelavet spegepølse i juleperioden.

Ud over funktionaliteten er denne kunsttarm designet med et flot og dekorativt udseende, der bidrager til det æstetiske udtryk af din julespegepølse. Dens klassiske look gør, at dine pølser ikke blot smager fantastisk, men også ser professionelle og indbydende ud.

Med denne kunsttarm kan du skabe spegepølser, der oser af kvalitet og tradition. Brug den til at fremstille de perfekte julespegepølser, som vil blive husket længe efter, at julen er forbi.

Yderligere informationer

Vægt 0,01 kg
Kaliber

Ø58