Wienerpølse uden mel og mælk, 850 gram

Wienerpølse uden mel og mælk, 850 gram

139,00 kr.

Fremstilling:
5 kg. grisekød (8-12% fedt) og 3 kg. snitter hakkes hver for sig igennem 3 mm hulskiven eller minihakker til den ønskede grovhed er opnået. Grisekødet fyldes i røremaskinen og køres nogle omgange, hvorefter 100 gram nitritsalt og 700 gram isvand tilsættes. Når det er rørt fint ud tilsættes 850 gram Wienerpølse uden mel og mælk og 1,3 kg. isvand. Der røres til en god emulsion er opnået. Til sidst tilsættes de hakkede snitter og der røres til den ønskede grovhed er opnået.
Sluttemperatur ca. 12-14°C.
Stopning:
Farsen stoppes i lammetarme.
Tørring:
Ved 45°C i ca. 20 min.
Rygning:
Ved 70°C i ca. 30 min. eller til den ønskede farve er opnået.
Kogning:
Ved 80°C til en kernetemperatur på 75°C. Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Ingredienser: Kartoffelstivelse, dextrose, kartoffelpulver, salt, krydderier (peber, løg, paprika, muskat, kardemomme), stabilisatorer (E 451, E 407a), antioxidant (E 316).

På lager

Varenummer (SKU): G8628090 Kategorier: ,