Okse grillpølse uden mel og mælk, 850 gram

Okse grillpølse uden mel og mælk, 850 gram

139,00 kr.

Fremstilling:
7,5 kg. oksekød (18-20% fedt) hakkes igennem 3 mm hulskiven eller minihakker til den ønskede grovhed er opnået og kommes derefter i røremaskinen, hvor det køres nogle omgange. 100 gram nitritsalt og 850 gram Okse grillpølse uden mel og mælk tilsættes og derefter tilsættes 2,5 kg. isvand gradvist. Der røres til en god emulsion og den ønskede grovhed er opnået.
Sluttemperatur ca. 12-14°C.
Stopning:
Stoppes i lammetarme.
Tørring:
Ved 50°C i ca. 20 min.
Rygning:
Ved 70°C i ca. 30 min. eller til en pæn gylden farve er opnået.
Kogning:
Ved 80°C til en kernetemperatur på 75°C.
Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Ingredienser: Kartoffelstivelse, kartoffelpulver, salt, løg, stabilisator (E 451), tomatpulver, chili, grøn peberfrugt, hvidløg, tangpulver (kelp), antioxidant (E 301), timian, spidskommen, løvstikke.

På lager

Varenummer (SKU): G1065090 Kategorier: ,