Multirøger R8

Multirøger R8

2.095,00 kr.

Multirøger R8 røgeovn til kold- og varmrøgning. h x b x d: 120 cm x 40 cm x 27 cm.
Her en ovn der kan det hele lige fra koldrøgning af laks, pølser og vildt eller varmrøgning af fisk, skaldyr og kød. Ovnen har ekstra højde til fx hornfisk og ål.

Varmrøgning foregår ved at du laver et bål af små brændestykker i fyringsskuffen og lægger smuld oven på gløderne. Der kan også tilkøbes en elvarmer, hvis man ikke ønsker at opstarte bål.

Hvis du vælger elvarme til varmrøgningen lægger du smuld i den lille bakke og lægger bakken oven på elvarmeren eller du lægger smuld i et lag i fyringsskuffen under elvarmeren – ved sidstnævnte metode kan der være behov for at antænde smulden afhængig af hvor meget elvarmeren skal køre for at holde den temperatur du ønsker. Det er muligt at tilvælge en elvarme på 2 KW med trinløs regulering, hvis du ikke vil lave bål.

Koldrøgning kan gøres på flere forskellige måder, afhængig af hvor meget opsyn du ønsker at give det. Ved at tilkøbe en medium Alaska koldrøgningsgenerator, opnås en jævn brænding samtidig med at risikoen for udbrænding reduceres markant. Med denne bakke er der større udnyttelse af smulden fordi det hele gløder væk. Der kan også lægges røgesmuld ud i fyringsskuffen og antænder det med en lille brænder eller lidt sprit og skuffen har en størrelse der giver ca. 10 timers koldrøgning på en opfyldning med ca. 1-2 liter røgesmuld. Man skal regne med ved koldrøgning af temperaturen stiger 6-10 grader inde i denne ovn i forhold til udendørs temperaturen.

Ovnen er lavet i aluminiseret stål som har været anvendt i mange år til røgeovne.

Til ovnen medfølger:

– 1 stk. Røgetermometer 0-200 grader.
– 1 stk. Flad hylderist
– 2 stk. Zig-zag riste
– 5 stk. S-kroge
– 1 stk. Drypbakke
– 1 stk. Fyringsskuffe
– 1 stk. Glødekasse
– 1 pose Bøgesmuld 500g
– Vejledning til ovnen

Indvendig mål:
Fra toppen til drypbakken 92 cm
Brede: 39 cm

Holdbarhed
Vi anbefaler, at du placerer din Multirøger R8 røgeovn under et halvtag for at beskytte overfladen mod sne, frost og regn, eller benytter et overtræk.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 102010 Kategorier: , Tag: