Kelly Kettle Vulcano Kedel

Kelly Kettle Vulcano Kedel

395,00 kr.475,00 kr.

Kog hurtigt vand med Kelly Kettle Vulcano-kedel
Kelly Kettle fra Irland er et unikt produkt, som består af en kedel hvor vandet er i kappen og i midten af kedlen er skorstenen som gør Kelly Kettle så utrolig effektiv.

Du fylder kedlen med vand stiller den på den lille base der medfølger og fyrer op med lidt papir, lidt birkebark, tørre visne blade, kviste eller hvad du nu lige har ved hånden. Når du har fyret lidt ekstra ned gennem skorstenen går der kun 3-5 minutter før vandet er oppe at koge.

Kelly Kettle er ideel at have med på campingture, skovture, fisketure, vandreture eller på jagt. Uanset vejret og hvor du er, kan du hurtigt og nemt koge vand til kaffe, te, kakao eller mad.

Kelly Kettle findes i 4 størrelser og som noget helt nyt er den største Kelly Kettle nu i rustfri stål hvor de andre er i aluminium.
Der medfølger en praktisk opbevaringspose til kedlen.

Der er lige 4 ting du skal huske når du bruger Kelly Kettle.
1) Du skal altid have vand i kedlen når du fyrer op.
2) Du må ikke sætte proppen i når du fyrer i kedlen, da et damptryk kan opbygges.
3) Når vandet koger kan du tage fat i håndtaget med begge hænder mens du holder håndtaget ud til siden og så løfte kedlen af basen. På den måde undgår man, at få den høje varme lige op på hånden.
4) Når du skal hælde det kogende vand fra, skal du ikke tage om kedlen men bruge håndtaget med den ene hånd og så hive i kæden med den anden hånd for at for at få kedlen til at vippe op.

Smart tilbehør
Som tilbehør kan du købe et kogesæt bestående af en rist, en gryde og et pande/grydelåg. Perfekt hvis du vil lave et spejlæg eller koge en portion fjordrejer på stranden.

Varenummer (SKU): 011399 Kategorier: , ,