Kedde’s Ben

Kedde’s Ben

DKK 105,00

Dette kit indeholder:
500 gram Danish Outdoor BBQ Ribs Marinade
200 gram Danish Outdoor BBQ Rub
1000 gram Danish Outdoor Saltlageblanding Basis
______________________________________________________________

Denne opskrift er på 5 kg kamben (eller ribben)
og kan selvfølgelig skaleres ned efter behov.

Du skal bruge:
5.000 kg. Kamben eller ribben
0.500 kg. Danish Outdoor BBQ Ribs Marinade.
0.200 kg. Danish Outdoor BBQ Rub
1.000 kg. Danish Outdoor Saltlageblanding Basis
10 liter Vand

1.Ryg senen af bagsiden af benene
2.Bland 1 kg af Danish Outdoor’s Saltlageblanding Basis i 10 liter koldt vand. Saltet skal være helt opløst før kødet ligges i lagen.
3. Læg benene i saltlagen i en 1 time.
TIP: Har du en røgeovn, kan du tilføje lidt røgsmag til dine ben. Efter saltning kan benene varmrøges ved 60 grader i 60 min. Opskriften følges herefter, om du ryger eller ej.
4. Benene lægges på en bradepande m. bagepapir. Drys et tyndt lag Danish Outdoor BBQ rub på forsiden af benene.
5. Dernæst fordeles Danish Outdoor BBQ Ribs Marinade på benene og pensles ud, så der ikke er noget “tørt” sted. Gem resten til at pensel med, mens de er i ovnen.
6. Benene kommes i ovnen på 120 grader i ca. 2 timer (ca. 1 timer, hvis du har haft dine ben i ovnen). Så snart kødet løsner sig fra benet, er de færdige!
Sørg for at have godt med vand i bunden, så de ikke bliver tørre. Vend benene hver 20 min. og pensel jævnligt med det overskydende marinade.
7. Til slut køles benene af. Her kan du enten fryse dem ned eller tænd op i grillen allerede i aften.

Rigtig god fornøjelse!
Kedde

På lager

Varenummer (SKU): 66616 Kategorier: ,