Hotdog “Knækker” uden mel og mælk, 350 gram

Hotdog “Knækker” uden mel og mælk, 350 gram

139,00 kr.

Fremstilling:
5 kg. grisekød (8-14% fedt) og 3 kg. fedtafpuds hakkes hver for sig igennem 3 mm hulskiven eller minihakker til den ønskede grovhed er opnået og stilles derefter på køl. Grisekødet fyldes i røremaskinen og køres nogle omgange, hvorefter 100 gram nitritsalt og 350 gram Hotdog “Knækker” uden mel og mælk tilsættes sammen med 1,4 kg. isvand. Det hele røres til en bindefars. Det hakkede fedtafpuds og 700 gram isvand tilsættes og det røres fint ud til en god emulsion er opnået.
Sluttemperatur 12-14°C
Stopning:
Farsen stoppes i grisetarme.
Farvning af pølser:
Pølserne farves på flg. måde: 80°C varmt vand tilsat 15 g hotdogfarve pr. liter vand. Vandet afkøles til 60°C – 70°C hvorefter
pølserne kommes i lagen 3-4 min.
Tørring:
Ved 60°C ca. 20 min.
Rygning:
Ved 70°C ca. 30 min.
Kogning:
Ved 80°C varmt vand til en kernetemperatur ved 75°C.
Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Ingredienser: Salt, dextrose, krydderier (chili, hvidløg, muskat, ingefær, peber, kommen), kartoffelstivelse, stabilisator (E 451) 10%, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), hydrolyseret vegetabilsk protein (raps, majs), antioxidant (E 300).

På lager

Varenummer (SKU): G2242090 Kategorier: ,