Halmkube Ø35x41cm høj

Halmkube Ø35x41cm høj

DKK 315,00

Halmkube til sværmtransport

Tekniske data:
ø35 cm
41 cm høj

Dette produkt er produceret under fair produktion i Bangladesh
Fair produktion betyder: Værkstederne i Bangladesh, hvor halmkuberne produceres, har stor økonomisk betydning for de kvinder, som laver dem. Familierne bliver støttet gennem fornuftige lønninger, som er med til at sikre deres fremtid. Børn har mulighed for at gå i skole, kvæg kan blive købt. Der modtages uddannelse i læsning og skrivning og arbejdet bidrager til, at familierne kan bo fornuftigt.
Ingen miljømæssige skader: Vores leverandør har valgt Bangladeshs fattigste provinser Rangpur og Bogra, som produktionssteder, så de hjælper med bæredygtige og ansvarlige arbejdspladser for de lokale. De lokale får en bedre levestandard og produktionen skader ikke miljøet.
Håndlavet produktion: Vores leverandørs grundlæggende koncept er produktionen af håndlavede varer og genanvendelse af skæreaffald fra den lokale tekstilindustri. Der anvendes også naturlige planter fra Bangladeshs tropiske klima. Disse planter udvælges nøje, så man ikke skader naturen og der anvendes ikke kemikalier. Størstedelen af produkterne er lavet i hånden og udelukkende lavet med lokale håndvævningsteknikker.

På lager

Varenummer (SKU): 101851 Kategori: