Danish Outdoor’s Gravad Saltblanding

Danish Outdoor’s Gravad Saltblanding

DKK 50,00

1 kg Danish Outdoor’s Gravad Saltblanding
En blanding der ikke bare salter fisken, sukkerindholdet hjælper med hel let marinering og hjælper på holdbarheden uden at gøre fisken salt.
Blandingen består hovedsagligt af fin dansk salt og brun farin.

Gravad Laks:
Strø løseligt ca. 6 spiseskefulde af saltblandingen (til en mellem str. fisk) over fisken. Prik gerne fiske med en gaffel inden.
Eventuelt smør fisken ind i dijon sennep inden, på med saltblandingen og drys med dild til sidst.
Lad den hvile natten over og så er den klar.

Røget Laks:
Gnid saltblandingen ind i fisken og lad den salt i 8 timer. Skyl resten af blandingen af og tør fisken med et viskestykke.
Ryg fiske i 12 timer ved max. 22 grader. Sørg for at fisken ikke er kold, når du hænger den eller lægger den i ovnen. Produkt og ovn skal altid have samme temperatur.

På lager

Varenummer (SKU): 0217669 Kategori: