Danish Outdoor’s Leverpølse Krydderiblanding

Danish Outdoor’s Leverpølse Krydderiblanding

DKK 82,50

215 gram Danish Outdoor Leverpølse Krydderiblanding

Opskrift på hjemmelavet grovhakket Leverpølse: 
1.650 kg. Svinelever
2.850 Kg. Fed flæsk (kan du komme i nærheden af snitter, er det meget anvendeligt)
0.500 Kg. Suppe fra flæske kogningen
0.215 Kg. Danish Outdoor Leverpølse Blanding
0.050 Kg. Nitrit salt
10 stk Okse skæver (skal lægges i koldt vand dagen inden)
 
Fremgangs Måde:

  • Renskær svineleveren for blodårer og sener på undersiden. Skær den i finger tykke strimler og vand det ud i koldt vand i ca. 30 min.
  • Skær flæsket i klumper af ca. 3×3 cm og kog ved 80 gr. Indtil det er mørt (ca. 60 min).
    Du skal kunne presse en finger igennem det.
  • Hak alle bestanddele på 5mm og tilsæt krydderier, salt og rør det godt ud og tilsæt derefter suppen.
  • Lad det køle lidt af i en halv times tid, rør lidt i det engang imellem (så er det nemmere at stoppe).
  • Stop farsen i okse skæver, bind pølsen af med bomuldssnor i enden.
    VIGTIGT: Pølserne skal være stramme, når du binder dem af.
  • Kog pølserne ved 80 gr i 60 min.
  • Køl dem af i koldt vand i 30 min. Hæng dem op eller læg dem i køleskab (de bliver pænest hvis de hænger).
  • Rygning: Tag pølserne ud af køl om morgenen, lad dem få noget temperatur. Når pølserne har fået stuetemperatur og er tørre (vigtigt), så start din rygeovn. Vi skal koldryge på 20-25 grader. Hvis du har en Danish Outdoor Alaska bakke, så tænd i hver ende. Er det koldt så tænd også på midten. Ryg til pølserne er gyldne.
  • Køl pølserne ned efter rygningen og vakuumpak dem og opbevar dem på køl.

På lager

Varenummer (SKU): 02147788 Kategori: