Danish Outdoor’s Leverpølse Krydderiblanding

Danish Outdoor’s Leverpølse Krydderiblanding

82,00 kr.

215 gram Danish Outdoor Leverpølse Krydderiblanding Opskrift på hjemmelavet grovhakket Leverpølse:  1.650 kg. Svinelever 2.850 Kg. Fed flæsk (kan du komme i nærheden af snitter, er det meget anvendeligt) 0.500 Kg. Suppe fra flæske kogningen 0.215 Kg. Danish Outdoor Leverpølse Blanding 0.050 Kg. Nitrit salt 10 stk Okse skæver (skal lægges i koldt vand dagen inden)   Fremgangs Måde: Renskær svineleveren for blodårer og sener på undersiden. Skær den i finger tykke strimler og vand det ud i koldt vand i ca. 30 min. Skær flæsket i klumper af ca. 3×3 cm og kog ved 80 gr. Indtil det er mørt (ca. 60 min). Du skal kunne presse en finger igennem det. Hak alle bestanddele på 5mm og tilsæt krydderier, salt og rør det godt ud og tilsæt derefter suppen. Lad det køle lidt af i en halv times tid, rør lidt i det engang imellem (så er det nemmere at stoppe). Stop farsen i okse skæver, bind pølsen af med bomuldssnor i enden. VIGTIGT: Pølserne skal være stramme, når du binder dem af. Kog pølserne ved 80 gr i 60 min. Køl dem af i koldt vand i 30 min. Hæng dem op eller læg dem i køleskab (de bliver pænest hvis de hænger). Rygning: Tag pølserne ud af køl om morgenen, lad dem få noget temperatur. Når pølserne har fået stuetemperatur og er tørre (vigtigt), så start din rygeovn. Vi skal koldryge på 20-25 grader. Hvis du har en Danish Outdoor Alaska bakke, så tænd i hver ende. Er det koldt så tænd også på midten. Ryg til pølserne er gyldne. Køl pølserne ned efter rygningen og vakuumpak dem og opbevar dem på køl.

På lager

Varenummer (SKU): 02147788 Kategori: