Baconpølse uden mel og mælk, 350 gram

Baconpølse uden mel og mælk, 350 gram

139,00 kr.

Fremstilling:
3,8 kg. grisekød (8-10% fedt) hakkes igennem 3 mm hulskiven eller minihakker til den ønskede grovhed er opnået. 3,8 kg. spæk hakkes igennem 3 mm hulskiven eller minihakker til den ønskede grovhed er opnået og stilles derefter i kølerum. Grisekødet kommes op i røremaskinen og køres nogle omgange, hvorefter 100 gram nitritsalt og 350 gram Baconpølse uden mel og mælk tilsættes
sammen med 1,9 kg. isvand. Når dette er rørt fint ud tilsættes det hakkede spæk og 500 gram isvand. Røres til en god emulsion er opnået. 2,5 kg. bacon i tern iblandes og hakkes/røres ned til 3-5 mm. Sluttemperatur 12-14°C.
Stopning:
Farsen stoppes i kogetarm af passende kaliber.
Kogning:
Pølserne koges ved 80°C til en kernetemperatur på 75°C.
Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Ingredienser: Salt, dextrose, kartoffelstivelse, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), krydderier (peber, muskatblomme, ingefær), stabilisator (E 451), hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderiekstrakter.

På lager

Varenummer (SKU): I0932015 Kategorier: ,