Ascot Lady 6″ 3mm

Tilbud

Ascot Lady 6″ 3mm

324,00 kr.

 width=Ascot 6″ Lady med 3 mm neopren isolering fra Gateway 1 er en fantastisk lavskaftet gummistøvle til dig der vil i naturen!
Støvlen er en fantastisk komfortable, slidstærk og smart støvle, som med dens unikke pasform kredser sig om alle fod faconer.

Ydersål: Rainmaster™
Svang støtte: Glasfiber gelenk
Indersål: G1®-Stage1™ Footbed
Lining: Coil lining™ + 3 mm neopren (Coil lining™ køler og transportere fugt fra foden)
Overdel: G1® 70 Vulcanized Natural Rubber™

Støvlen er bygget op på en ydersål af Gateway 1’s helt egen Rainmaster™, som gør den enorm slidstærk og skridsikker, grundet den ikke alt for hårde gummiblanding af materialer.
Mellemsålen er fremstillet af det stødabsorberende EVA. Til sidst har du det som Gateway 1 i særdeleshed er populære for, nemlig deres indersåler. G1®-Stage1™ Footbed indsål er udtagelig, perfekt anatomisk formet og komfortabel – som iøvrigt bare bliver liggende og ikke skrider op når støvelen tages af.
Overdelen af støvlen består af G1® 70 Vulcanized Natural Rubber™, som primært er naturgummi, hvor forstærkningen er trukket ekstra op over vristen. Naturgummiet er trukket ned over den 3mm. neopren sok, som gier dig en lun gummistøble og holder foden tør. Den helt store fordel med naturgummi er at det et smidigt materiale og at forbliver fleksibelt ved lave temperature og et kuldegennemtræk på støvlen nærmest er ikke eksisterende – ligesom det er ved de almindelig PVC støvler. Til sidst bevirker naturgummiet også til støvlens unikke pasform og neopren sokken som fortsætter op over ankel, gør at støvlen passer selv den bredde ankel.

Varenummer (SKU): 042000 Kategorier: , ,