Apiguard Varroabehandling

Apiguard Varroabehandling

DKK 30,00

Apiguard Thymol (2 bakker er nødvendig til én behandling!)
Apiguard er et beskyttelsesmiddel, der er specielt udviklet til bistader. Det er plante ekstraktet thymol, der har den gavnlige effekt mod varroa miden.

Midlet er meget let at anvende, idet thymolen langtsomt frigives over en 14 dages periode. Der er ingen risiko for brugeren ved brug af midlet. Midlet er effektivt, naturligt og let anvendeligt.

Virkningen foregår på den måde, at thymoldampen spredes igennem bifamilien gennem biernes ventilation og dernæst angribes varroamiderne, når de inhalerer dampene. Ved korrekt brug opnås en effekt på 90-93%.

Bakken åbnes og placeres på toppen af rammerne. Åbningen skal være opad.Sørg for at der er rigelig ventilationsmulighed omkring bakken. Ca. 7 dage senere fjernes den første bakke, der nu er tom, og en ny bakke stilles på samme plads.
Efter endnu 7 dage kan den fjernes og behandlingen er overstået. Er kun effektiv ved dagstemperaturer på mindst 15 grader C.
Hvis geléen tørrer ind, mister bierne interessen for det. Tøm bakken og spred det resterende Apiguard gele på et stykke pap (10×10 cm).

Teknisk data:
Apiguard indeholder 50 gram gele med 12,5 gram thymol.
Behandling kan tage op til 6 uger.

På lager

Varenummer (SKU): 115888 Kategori:

Du kunne også være interesseret i...

  • Myresyre 1L

    DKK 145,00
    Tilføj til kurv
  • Bienenwohl 1L

    DKK 349,00
    Tilføj til kurv