Dansk Salami med farve, 300 gram, pulverblanding
79,00 kr.
Blandingen indeholder desuden GDL som surhedsregulerende middel der virker som hurtigmodner og farvestof (E120). Posen indeholder 300 gram krydderiblanding, hvilket rækker til 10 kg. kød/spæk efter eget valg. Ønsker du en mager spegepølse kan du gå efter ca. 15% fedt og ønsker du en knap så mager spegepølse kan du gå efter 20-40% fedt. Pr. kg. fars skal du tilsætte 30 g. krydderiblanding og røre det godt sammen. Derefter rører du hakket spæk i, hvis du anvender det og til sidst rører du 20-25 g. salt og 10 gr. nitritsalt i pr. kg. fars. Ved de første dages modning er det vigtigt at du undgår, at pølserne tørrer for hurtigt ud, f.eks. må de ikke hænge i træk. Røgning kan foregå af et par omgange, gerne første gang efter 4-5 dage. Efter et par uger kan du begynde at teste hvordan spegepølserne er blevet.
Ingredienser: LAKTOSE, surhedsregulerende middel (E 575) , krydderier (peber, koriander, ingefær, chili, hvidløg), dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidanter (E 300, E 330), farvestof (E 120).