Ostegrillpølse, 500 gram

Ostegrillpølse, 500 gram

100,00 kr.

Krydderiblanding til Ostegrillpølser. Ostegriller passer godt i en 28/30 Svinetarm. Tilsæt flødeost som pølsen på billedet eller Mozzarellaost – 10% passer fint. Mozzarellaosten blandes forsigtigt i til sidst. Opskrift : 5 kg. kød + 2 kg. koldt vand + 500 gram Ostegrillpølse + 100 gr. nitritsalt. Har du lidt baconrester, kan du erstatte 10% kød og anvende det i stedet, det smager fantastisk (hakkes med det rå kød). Fremgangsmåde : Hak kødet på en 3 eller 5 mm, alt efter hvilken grovhed du er til. Rør alle ingredienserne sammen til farsen binder og stop det i svinetarm. Anbefalet kød er hakket kalv og flæsk med ca. 15% fedt (ca. 1/4 kalvekød og 3/4 svinekød).

Ingredienser: Kartoffelstivelse, salt, krydderier (peber, paprika, koriander, ingefær, merian, muskatblomme, kommen, nellike), løg, dextrose, stabilisator (E 451).

På lager

Varenummer (SKU): M5309415 Kategorier: ,