Nordisk Charcuteri

Nordisk Charcuteri

324,00 kr.

Jens Breinholt som er forfatter til bogen Pølsemageri fra 2013 er nu udkommet med en spændende bog som han har kaldt Nordisk Charcuteri. I bogen tages udgangspunkt er traditionelle nordiske tilberedningsmetoder indenfor spegning fermentering røgning og syltning af fisk og kød. Efter en gennemgang af de basale teknikker indeholder bogen en lang række af gode tradionelle opskrifter: Rimmet fisk Gravad fisk Ræset fisk Fiskebacon Bakskuld Koldrøget fisk Varmrøget fisk Røget fiskerogn Saltsild kryddersild Klipfisk stokfisk Edikesyltning af kød Koldmarineret svinekød Oksekød tilberedt som vildt Syltet gås Stegte sild i eddike Langelandsk rullepølse Norske kødruller Ærø rullepølse med indlagt mørbrad Sprængt svinekam og sprængt tunge Sprængt kalve- og oksebryst Pastrami Koldrøget kalveyderlår Letrøget vildand Røget flæsk og bacon Hamburgerryg Svensk juleskinke Røget og langstidstørret kød Røget svinemørbrad Røget gåse- og andebryst Koldrøget dyrekød og lam Røgning fermentering og spegning af skinker lammekøller og vildt Westfalsk spegeskinke Medister i forskellige variationer Prinskorv (finere pølser af svine- og oksekød) Fermenteret og røget stegepølse Smalle indmadspølser med lever Surpølser Brede koge- og stegepølser Schweitser kødpølse Kødpølser i andre varianter Syltepølse Spegepølser Bolonske spegepølser med vin Fjerkræ fiske og skaldyrpoølser Krebsepølse Fiskepostejer Piroq og foloren fisk Skaldyrpostejer Fiskepostejer med indlagt filet af fisk Farseret gedde karpe og fiske ballotiner Fiskeriletter Brandade Forloren fugl forloren hare Harepostej Hønseleverterrine Duepostejer skinkepostejer Galatiner og ballotiner af fjerkræ sylte confits og pulled meat Patéer panade gratin mousseline……..  Sideantal: 197

På lager

Varenummer (SKU): 701004 Kategori: