Nordisk Vanaheim

Nordisk Vanaheim

17.195,00 kr.18.995,00 kr.

Det ultimative telt med et hav af anvendelsesmuligheder
Vanaheim 24 m² er det ultimative telt på campingturen eller til et event. Bomuldsteltet er formet som et hus og med to store vinduer i hver ende masser af grundniveau D-vinduer og en stor dobbelt indgang har dette telt et hav af anvendelsemuligheder. Her får du et telt med rum lys og ventilation og et godt indeklima på grund af det åndbare bomuldsstof.

Samlingstelt til grupper eller bare ren luksus
Vanaheim er velegnet som samlingstelt til grupper eller også bare et luksustelt til en familie eller to personer. Du kan vælge mellem 24 m² og 40 m² i størrelse og dermed nærmer vi os størrelsen på et sommerhus. Det store indgangsparti og de store vinduer er med til at forstærke virkningen af at du går ind i en lille villa. Siderne kan rulles op for at give masser af frisk luft og lys.

Tilføjer du sovekabiner i de to ender kan der skabes ideelle forhold mellem privatliv og det store fællesområde i midten.

Tæt vævning sikrer at teltdugen bliver helt tæt ved fugtpåvirkning
Med den rette sammensætning af bomuld og polyester har Nordisk formået at lave et stærkt materiale med god åndbarhed der medvirker til det rigtige gode indeklima som du vil opleve i Vanaheim. Selvom vandsøjletrykket i Vanaheim er på bare 350 mm vil du ikke få problemer i regnvejr da bomulden og den tætte vævning sikrer at teltdugen bliver helt tæt ved fugtpåvirkning og regnvandet løber fint af.

Den valgte farve og dugen i sig selv sikrer at farven kun ændrer sig meget lidt gennem årerne selvom teltet bliver udsat for meget sollys.

– 3 centerstænger i teltet
– 4 ventilations-åbninger i taget for optimal luftgennemstrøm
– Sideruder med gardiner der kan rulles op.
– Buede åbninger langs gulv med lynlås-åbning og myggenet
– Rul-op vægge

Kabiner og gulv kan købes som ekstra tilbehør.

Mål og vægt Vanaheim 24: 

  • Udvendige mål: 600 x 400 x 300 cm
  • Pakkestørrelse: 124 x 63 cm
  • Vægt: 443 kg

 Mål og vægt Vanaheim 40:

  • Udvendige mål: 800 x 495 x 300 cm
  • Pakkestørrelse:124 x 72 cm
  • Vægt: 562 kg


Video: sådan rejser du Nordisk Vanaheim

 

Varenummer (SKU): 621530 Kategori: Tag: