Nordisk Alfheim

Tilbud

Nordisk Alfheim

4.121,00 kr.4.196,00 kr.

Klassisk tipi-konstruktion med gode detaljer
Den store model Alfheim 19.6 m² er den største tipi i det nordiske sortiment. Modellen er bygget på en klassisk tipi-konstruktion der giver masser af plads til 8-10 sovende personer. Den enkle midterstangskonstruktion gør det nemt at sætte op.

Den spidse top der er udstyret med et integreret indvendigt ventilationssystem, giver dig mulighed for at justere den øverste teltdug og dermed ventilationen med en enkel trækfunktion inde fra teltet. Alfheim kan opgraderes med f.eks. skræddersyede kabiner. Det er et godt telt til camping, glamping og forskellige arrangementer.

Godt indeklima
Alfheim tipi telt fra Nordisk i den åndbare bomuld/polyester dug giver et godt indeklima under alle vejrforhold.
Så snart det støvregner begynder bomulden at lukke til af sig selv og regnen holdes derfor ude meget bedre end de 350 mm. vandsøjletryk indikerer.

To størrelser
Alfheim findes i to størrelser: 12.6 m² og 19.6 m². Du kan købe gulv som ekstra tilbehør og til begge modeller kan du tilkøbe inder telt.
Et Kari solsejl/tarp er fint tilbehør som du kan sætte hen over indgangen, for at undgå regn ind i teltet og for at få en god overdækket plads lige uden for teltet.

Teltet er pakket i en lækker kraftig pakkesæk så du har godt styr på teltet i nedpakket tilstand.

Specifikationer på de to størrelser Nordisk Alfheim telte i bomuld/polyester:

Model   m²   Højde    Vægt  Pakke str.  Sovepl.
Alfheim 126   126   275 m   11,8 kg   99 x 32   3-6
Alfheim 196   196   35 m   18 kg   99 x 36  4-8

Video: Sådan rejser du et Nordisk Alfheim telt

Varenummer (SKU): 621521 Kategorier: , ,