Nordisk Utgard 13.2 m²

Tilbud

Nordisk Utgard 13.2 m²

5.996,00 kr.

God ventilation godt udsyn og lys

I Nordisk Utgard er der plads til 6 personer der skal sove. Den firkantede form gør det optimalt til glampingindretning. Der er en dør og to store vinduer i hver ende. Der er desuden to små vinduer i jordhøjde på hver side af teltet. De mange vinduer sikrer en god ventilation, et godt udsyn og lys. Alle vinduer og døre er udstyret med myggenet. Det åndbare bomuldsstof sikrer et fremragende sovemiljø der holder teltet køligt selv på en varm sommerdag.

  • Super flot klassik telt på 13,2 m² til 4-6 personer
  • Bomuld (35%) polyester (65%) dug i stærk kvalitet
  • Den tætvævede kvalitet gør dugen tæt, men stadig åndbar.
  • Mål: 430 x 295 x 240 cm vægt 26 kg
  • Ventilationsåbninger for extra “aircondition”
  • Teltstænger kan justeres for lettere opsætning.

Rigtig godt indeklima

Gulv og kabiner købes separat. Utgard 13,2 m² er et åndbart og komfortabelt telt fremstillet i teknisk bomuld. Vi har selv sovet i teltet under sommerskybrud og ingen vand slap ind. Det ret lave vandsøjletryk på 350 mm er derfor ikke retvisende i f.h.t. bomuldsteltene da den tætvævede bomulds-/polyesterdug lukker tæt til så snart der kommer fugt i luften. Selvfølgelig kan der blive varmt i et Utgard Telt men indeklimaet er meget bedre end i de damptætte nylon telte.

Gode indretningsmuligheder

Det rektangulære Utgard har både for- og bagindgang og teltet på 13,2 kvadratmeter har mange indretningsmuligheder. Gulvet som købes separat lynes let sammen med teltet og så er der lukket af for kravlende insekter og vand der løber på jorden vil løbe ind under bunden i stedet for at soveposen og tøjet bliver gennemblødt.

Der er plads til to kabiner som også købes separat og der kan sove to personer i hver kabine. Med 2 kabiner er der stadig god opholdsplads i midten mellem kabinerne.

Video: Få et indblik i Nordisk Utgard Telt

På lager

Varenummer (SKU): 621500 Kategorier: , , GTIN: 5703384023928