Vægtfyldemåler 1100

Tilbud

Vægtfyldemåler 1100

48,00 kr.

Der er mange parametre, der kan stilles på undervejs i brygprocessen. Temperatur ph-værdi syre sukkermængde er nogle af de vigtigeste parametre bryggeren holder øje med undervejs i processen. Dit bryg er en levende proces, som du kan styre, hvis du har korrekte og pålidelige data om brygprocessen. Og husk nu at skrive ned i brygrapporten, hvilken status brygget har gennemløbet. Dokumentation er en forudsætning for, at vi kan gentage en succes eller undgå en fiasko.

Vi leverer pålidelige kvalitetsmåleredskaber, så du under hele brygforløbet har styr på, i hvilken retning brygget udvikler sig.

For at beregne alkoholprocente,n så aflæses mængden af sukker i dit bryg umiddelbart inden du tilsætter gæren. Og igen måles mængden af sukker når gæringen er færdig og du skal til at tappe brygget på flasker. Sukkermængden måles som regel i oechslegrader eller i plato. Eksempel: lige inden du tilsætter gær viser oechslevægten 1060 oechslegrader, når brygget er færdiggæret og du skal til at tappe på flasker, så viser oechslevægten 1020 oechslegrader. Forskellen er 40 grader dem deler du med 7,5 og resultatet er, at dit bryg har en alkoholprocent på 5,333%.

Oechslevægten bruges typisk af øl- mjød og frugtvinsbryggere. Vores oechslevægt viser måling i både oechslegrader og plato. Vi har to oechslevægte den lille der måler op til 1100 oechslegrader-grader kan bruges af de fleste hjemmebrygere. Og så har vi den lidt større der kan måle op til 1150 oechslegrader.

Omregningsfaktoren fra Plato til Oechsle er fire. En grad Plato svarer til fire oeschlegrader.

Alkoholmængde angives typisk i ABV (alcohol by volumen), men kan også angives i ABW (alcohol by weight). ABW er det samme som ABV * 0,8.

Målebægeret følger ikke med og skal købes seperat. Vi kan levere målebæger i plast 35 cm. højt, som du kan bruge til aflæsning af vægtfylde det kan bestilles via dette link : målebæger

På lager

Varenummer (SKU): 60401050 Kategorier: , ,