Fermentasaurus start kit

Fermentasaurus start kit

DKK 1.045,00

Fermentasaurus er verdens første koniske PET-fermenter der er trykprøvet til 2.4 bar tryk. Dette nye design betyder at du kan karbonere din færdige øl i Fermentasaurus og tappe direkte fra beholderen. Dette sparer tid og besvær. Med det valgfrie tryksæt (se tilbehør) kan du trykke beholderen op til (2.4 bar) hvilket giver dig mulighed for at karbonere og tappe direkte fra beholderen som et keg! Alternativt kan du overføre under tryk til rustfrit kegs med næsten ingen eksponering for ilt.

Hjemmebryggere kan se gæren i aktion da Fermentasaurus er krystalklar. Du kan dumpe gær fra den koniske form og klare øllet uden at skulle stikke om. Tidligere skulle man for at klarede øllet stikke om fra en beholder til en anden hvilket øger risikoen for infektion og oxidation. Nu kan du gærer klare og karbonere i en og samme gæringsbeholder.

Fermentasaurus leveres med en gærhøstningsbeholder på 500 ml der også er trykberegnet. Gærhøstningsbeholderen er ideel så du kan gemme din gær fra et bryg til det næste bryg.

Fermentasaurus er designet med en sanitær sommerfuglventil med rustfri åbning. Denne sommerfugleventil er designet således at ingen tråde nedsænkes i væske når Fermentasaurus er i brug. Mange fermentorer på markedet anvender kugleventiler der er meget vanskelige at rengøre. Kugleventilaggregaterne har små hulrum der fyldes med væske og kræver næsten adskillelse for at rengøre.

Fermentorbeholder er lavet af PET og fermenteringsvolumen er på 35 liter
Dumpventil: Glasforstærket nylon med rustfri åbning og rustfri bolte
Ramme: 304 rustfri ramme
Ikke-tryk-nominelt låg: Glasforstærket nylon
Lågforsegling: Nitrilbutadiengummi (NBR)
Arbejdstryk: 2.4 bar (35 psi)
Sprængtryk: over 7 bar
Testtryk: 5 bar

P.S. Pga størrelsen er der lidt ekstra fragt på denne.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 60202041 Kategorier: ,