Min kurv

Min kurv

Min kurv

Min kurv

Loading...

Dry Age poser – 250×550 mm

74,00 kr.

PÃ¥ lager

Beskrivelse

Poser til at dry-aging af kød i køleskabet.

Pakken indeholder 3 stk. dry-age poser 250 x 550 mm og 3 stk. vakuumslips
Posernes unikke materiale tillader fugt at fordampe ud gennem posen mens bakterier og skimmelsporer ikke kan  trænge ind igennem.
På den måde kan du modne dit kød der vil  opnå det ønskede svind og blive fastere fordi fugten diffunderer ud af posens overflade uden at du behøver at bekymre dig om at bakterier og skimmelsporer kan trænge den anden vej ind igennem pose-materialet.
Det er oplagt at vakuum salte kød til koldrøgning samtidig og det kan du gøre ved at tilføre 24 gram salt pr. kg kød og fordele det godt ned i posen inden du vakuumerer. I løbet af 1-2 uger i køleskab vil saltet fordele sig og produktet vil svinde og opnå en god fasthed.
Bemærk: Dry-age poserne er beregnet til en vakuumpakker der anvender glatte poser. Men ved at bruge den medfølgende Vakuum-Slip kan poserne ogsÃ¥ bruges til en vakuumpakker beregnet til riflede poser.  Den lille smarte vakuumslips lægges ind i posen pÃ¥ tværs af pakningerne og ind til sugeomrÃ¥det og dermed er der ingen problemer med at suge vakuum selvom dry age poserne er glatte. Engangs-slips’en svejses ind sammen med posen. Giv den evt. en ekstra svejsning hvis du mener der er behov for det. og vent altid 4-5 sekunder efter svejsning før du løsner lÃ¥get sÃ¥ svejsningen har tid til at køle af og opnÃ¥ maksimal styrke.
Husk det er vigtigt at den gule slips ligger helt ned til dit produkt der skal vakuumeres ellers klapper posen bare sammen lige uden for den gule slips.

Yderligere informationer

Vægt 0,2 kg