Fransk Pateblanding

Fransk Pateblanding

DKK 104,50

Lav selv lækre franske pateblandinger.
Posen indeholder 400 gram.
Pr. 100 gram krydderiblanding skal du bruge 800 gram brystflæsk 300 gram svinelever eller kyllingelever 30 gram ristet løg 14 gram nitritsalt og 35 dl kogende vand

Råvarer:
3,025 kg Bryst flæsk
1,025 kg Svine- eller kyllingelever
0,125 kg Ristede løg
0,055 kg Nitritsalt
1,400 lt. Suppe kogende
0,400 kg Fransk Patéblanding nr. 367

Arbejdsgang:
Bryst flæsk koges i 30 minutter (effektiv kogetid) og hakkes derefter på en 3-5 mm skive. Lever og ristede løg hakkes sammen på 3-5 mm skive. Patéblanding nitritsalt og det kogende suppe piskes godt sammen og iblandes det hakkede stribede flæsk. Til sidst tilsættes det hakkede lever med løg. Sluttemperatur skal være ca. 50° C. Intet andet tilsættes massen. Derefter fyldes massen i patébakker og bages omgående.

Tilberedning:
Varm ovnen op til 180° C og bag Patébakkerne i vandbad i ca. 50 minutter så kernetemperaturen når 78° C.

Serveringsforslag:
Efter afkøling kan patéen afpyntes med evt. oliven og overhældes med sky.

På lager

Varenummer (SKU): 403023 Kategori: