Min kurv

Min kurv

Min kurv

Min kurv

Loading...

Starterkultur til spegepølser (30 gram)

53,00 kr.

Beskrivelse

Starterkultur til naturlig modning af spegepølser. Indhold 30 gram.
Anbefalet dosering til privat brug 1-2 gram pr. kg. kød.
For den optimale igangsætning af starterkulturen anbefales det at tilsætte kulturen tidligt i processen og samtidig tilsætte en spiseske druesukker pr. kg. kød. Starterkulturen består af de naturlige bakteriestammer staphylococcus carnosus og Lactobacillus sake, som sikrer en kontrolleret syrnings- og modningsproces i spegepølserne. Starterkulturen har positiv effekt idet den øger beskyttelsen mod andre uønskelig bakterier, og ikke mindst giver en god naturlig smagsudvikling i spegepølserne.
Ingredienser:
Bærestof: Sukker
Bakterie stammer: Staph. carnosus, Staph. xylosus, P. pentosaceus

Opbevaring: starterkultur bør opbevares i fryseren

Yderligere informationer

Vægt 0,1 kg