Min kurv

Min kurv

Min kurv

Min kurv

Loading...

Nitritsalt – 2 kg

50,00 kr.

PÃ¥ lager

Beskrivelse

Nitritsalt anvender vi til koldrøgede pølser som f.eks. spegepølser for at forebygge udvikling af pølseforgiftningsbakterier. Hvor meget skal du bruge: På flere af vores krydderiblandinger til spegepølse står der et blandingsforhold der svarer til 1/3 nitritsalt og 2/3 almindelig salt og det er ca. 10 gram nitritsalt og 20 gram almindelig salt pr. kg kød. Til fermenterede spegepølser (uden GDL) siger retningslinjerne at du kan gå op på en saltblanding, hvor du bruger halvt af hver dvs. 15 gram nitritsalt og 15 gram alm. salt pr. kg spegepølse. På den måde overholder du de retningslinjer der er lavet for at modvirke pølseforgiftningsbakterier og samtidig undgå for højt nitrit-indhold i fødevarerne.

Nitritsaltet kommer i 2 varianter:
2 kg. fint fødevaresalt tilsat 0,6% nitrit
12,5 kg. fint fødevaresalt tilsat 0,5-0,6% nitrit.

Yderligere informationer

Vægt 2 kg