Nitritsalt

Nitritsalt

DKK 25,00

Fint fødevaresalt tilsat 04 – 05 % nitrit.

Nitritsalt anvender vi til koldrøgede pølser som f.eks. spegepølser for at forebygge udvikling af pølseforgiftningsbakterier.

Hvor meget skal du bruge:
På flere af vores krydderiblandinger til spegepølse står der et blandingsforhold der svarer til 1/3 nitritsalt og 2/3 almindelig salt
og det er ca. 10 gram nitritsalt og 20 gram almindelig salt pr. kg kød.
Til fermenterede spegepølser (uden GDL) siger retningsinierne at du kan gå op på en saltningblanding,
hvor du bruger halvt af hver dvs. 15 gram nitritsalt og 15 gram alm. salt pr. kg spegepølse.
På den måde overholder du de retningslinier der er lavet for at modvirke pølseforgiftningsbakterier og samtidig undgå for højt nitrit-indhold i fødevarerne.

På lager

Varenummer (SKU): 403015 Kategorier: ,