Kryddersylte

Kryddersylte

137,00 kr.

Kryddersylte 0.480 kg Opskrift medfølger produkt Komplet blanding til fremstilling af sylter med den ekstra krydrede smag. Også den helt rigtige konsistens til at sylte i tarm. Brugdanvisning: 8 kg svinekød uden svær og brusk skæres i mindre stykker og forsaltes natten over med 80 g nitritsalt. Det forsaltede kød koges mørt og skæres i passende ternstørrelse (evt. på lynhakker). Suppen sies, afvejes til 4,5 kg og bringes i kog. Hele posen 0,480 kg Kryddersylte tilsættes under kraftig omrøring. Det kogte kød og suppen blandes, hvorefter det hældes i forme og afkøles til det er stift. Ingredienser: Gelatine (svine) salt krydderier (løg peber allehånde) dextrose laktose hydrolyseret vegetabilsk protein farin.

På lager

Varenummer (SKU): 403008 Kategori: