Julemedister krydderiblanding

Julemedister krydderiblanding

DKK 95,00

En rigtig god Dansk Jule medister som alle kan lide.

God sikker opskrift som alle kan lave

Ingredienser:
7,200 kg Svinekød, hakket (8-10% fedt)
1,800 kg Isvand
1,000 kg Danish Outdoor Julemedister

Kødet hakkes : En fin medister hakkes på en 2 mm hulskive
en grov hakkespå en 5mm (pølse mesterens valg).
Kød og krydderi blandes og vandet tilsættes.
Rør godt med spredte fingre eller anvend røremaskine.
Farsen er færdig rørt når du kan have en stor klat
fars i hånden og vende den rundt, uden at farsen falder ned.
(pas på ikke at over røre med maskine).
Farsen stoppes i en 35 mm svine tarm, pas på den ikke bliver
alt for hård, så springer den på panden.

Krydderiblandingen består af tørre krydderier og ingredienser og derfor kan man godt bruge en del af blandingen og lukke posen godt til igen for at lave en omgang meidster mere nogle uger senere.

Ønsker du at lave en røget pålægsmedister kan du også bruge blandingen og derefter tørre medisteren ved ca. 60-70 grader i ½ time røge den ved 60 grader i ca. ½ time og derfter porchere i ca. 15 minutter ved 80 grader.

På lager

Varenummer (SKU): 403006 Kategori: