5 liter vandret rustfri pølsestopper

5 liter vandret rustfri pølsestopper

1.499,00 kr.

Bedste kvalitet til en rigtig god pris!
5 liters vandretliggende solid pølsestopper i rustfri stål inkl. 4 forskellige pølserør. To gear med robust gearkonstruktion i metal, som giver en god gearudveksling til fyldning af bl.a. spegepølser. På pressepladen sidder der udluftningsventil som sikrer at luften kommer bag ud i stedet for at blive presset med ud gennem pølserøret. Cylinderen klikkes let af for fyldning og rengøring. Der medfølger ekstra silikonepakning til pressepladen. Silikonepakningen kan tages af med fingrene når pølsestopperen skal gøres ren. Når du skal have udluftningsventilen ud for rengøring kan du bare bruge en almindelig stjerneskruetrækker.
På disse lodrette modeller er der en fjederfunktion som sikrer at stemplet ved tom cylinder holdes på plads i stedet for at gå i bund. Som en ny detalje er der nu monteret en lille fingerskrue på håndtaget som du kan stramme og dermed undgå at håndtaget går løs og falder på gulvet.
Dette medfølger: 4 pølserør med følgende diametre 16 mm., 22 mm., 32 mm. og 38 mm. + ekstra silikonepakning + tynd børste til rengøring af pølsehorn
Husk at vi har et stort udvalg af pølseblandninger

På lager

Varenummer (SKU): 401011 Kategorier: ,