Kuplen Pizzaovn med aftræk til skorsten

Kuplen Pizzaovn med aftræk til skorsten

DKK 10.900,00DKK 13.200,00

Denne model af Kuplen Pizzaovn har aftræk til skorsten med spjæld og en kraftigere støbejernsdør med plads til 2 stegespyd. Skorstensrør købes særskilt og findes i 05 meter og 1 meter længde.

Kuplen stenovnene bliver fremstillet af erfarne ovn håndværkere i Portugal. Modellen med skorsten kan vi levere i 2 forskellige størrelser med et grundmål på 100 x 100 cm og 120 x 120 cm. Fantastisk pizza stenovn.

Kuplen stenovnene bliver fremstillet i Portugal af cementforstærket ler og består af 2 kuber med isolering imellem. Som noget nyt fra 2014 er der anvendt keramisk isolering hvilket giver en endnu bedre funktion af ovnene. Det tager ca. 1½ time at gennemvarme inderskalen i ovnen og det er kortere tid end ved de fleste andre ovne på markedet.

Der kan forekomme leveringstid på disse ovne men forhør om lager-status.

Den kraftige støbejernsdør er 2-delt og hænglset i den ene side. Som ekstra tilbehør har vi stege-spyd i rustfri stål til Kuplen Pizzaovn og spyddet giver helt nye anvendelses-muligheder da gode kødstykker bliver fantastiske efter en tur på spyddet i ovnen.

Model ydermål Indv. diameter vægt
SE80 m. skorsten 100×100 cm 80 cm 300 kg
SE100 m. skorsten 120×120 cm 100 cm 360 kg

Bemærk forbedret version: Kuplen Pizzaovn leveres nu med en forbedret kork-coating der mindsker udvendige revne-dannelser og desuden er installeret et termometer i gennem murstenen rundt om døråbningen.

Installation: Pga vægten skal der anvendes godkendt løfte- og transportudstyr til transporten frem til og op på en modsvarende velfundamenteret underdel. I hvert hjørne af ovnens grundflade er indstøbt en løfte-krog fast forankret i bundfladen og de kan anvendes til at løfte ovnen med kran.

Installeres ovnen uden et beskyttende tag anbefaler vi overdækning af oven i vinterhalvåret for at undgå frostsprængninger i keramikken.

Opvarmningstid på ca. 1½ time.

Ryd
Varenummer (SKU): 3010119 Kategorier: ,