Kuplen Pizzaovn

Kuplen Pizzaovn

8.600,00 kr.9.800,00 kr.

Forbedret kvalitet og endda til mere konkurrencedygtig priser
Kuplen stenovnene bliver fremstillet af erfarne håndværkere i Portugal. Vi har valgt at tilbyde disse ovne i 2 forskellige størrelser med et grundmål på
100 x 100 cm og 120 x 120 cm. En af de store fordele ved lige præcis denne type ovn er den forholdsvise korte opvarmnings tid til pizzabagning på ca. 1½ time.

Kuplen stenovnene bliver fremstillet i Portugal af cementforstærket ler og består af 2 kuber med isolering imellem. Som noget nyt i 2014 er der nu keramisk isolering i ovnene,
som betyder en endnu bedre funktion af ovnene.

Vi har valgt at tilbyde disse ovne i tre forskellige størrelser. Der kan forekomme leveringstid på disse ovne men forhør om lager-status.

Jerndøren er sortmalet 2 delt og hængslet i den ene side. Som ekstra tilbehør har vi et lækkert grillspyd til Kuplen Pizzaovn og spyddet giver helt nye anvendelses-muligheder d
a gode kødstykker bliver fantastiske efter en tur på spyddet i ovnen.

Model ydermål Indv. diameter vægt
K85 100×100 cm 85 cm 300 kg
K105 120×120 cm 105 cm 360 kg

Bemærk forbedret version: Kuplen Pizzaovn leveres nu med en forbedret kork-coating der mindsker udvendige revne-dannelser og desuden er installeret et termometer i gennem murstenen rundt om døråbningen.

Installation
Pga vægten skal der anvendes godkendt løfte- og transportudstyr til transporten frem til og op på en modsvarende velfundamenteret underdel. I hvert hjørne af ovnens grundflade er indstøbt en løfte-krog fast forankret i bundfladen og de kan anvendes til at løfte ovnen med kran.

Installeres ovnen uden et beskyttende tag anbefaler vi overdækning af oven i vinterhalvåret for at undgå frostsprængninger i keramikken.

Opvarmningstid på ca. 1½ time.

OBS – K85 er Klar til levering i uge 22-23

Varenummer (SKU): 3010108 Kategorier: , ,