Min kurv

Min kurv

Min kurv

Min kurv

Loading...

Odin Røgeren

Varenummer (SKU): 102025 Kategorier: , ,

7.995,00 kr.

PĂ¥ lager

Beskrivelse

En af de bedste og største røgeovne pĂ¥ markedet.

Odin Røgeovn er en ny stor version af vores populære Tommerup Røgeovn.
Odin røgeren er 175 cm høj, har en bredde pĂ¥ 55 cm og en dybde pĂ¥ 45 cm. Vægten ligger pĂ¥ 75 kg sĂ¥ ovnen stĂ¥r stabilt.

Holdbarhed og vedligehold

Vi anbefaler, at du placerer Odin røgeovn under et halvtag for at beskytte overfladen mod sne, frost og regn, eller benytte et overtræk.
For at vedligeholde ovnen bør overfladen jævnligt smøres med almindelig madolie, som bĂ¥de virker beskyttende mod eventuelle rustdannelser og vandafvisende.

Odin røgeovn er ligesom Tommerup røgeren med dobbeltvæg og det gør det lettere at holde en stabil temperatur ved varmrøgning.

Samtidig er kondensdannelsen ved koldrøgning mindre end ved en røgeovn med enkelt-væg.
Røgeovnen er designet til temperaturer op til 100 grader og er lavet i stĂ¥l plade der har fĂ¥et en udvendig pulverlakering som giver en robust varmefast og flot rustik sort overflade.
I bunden af røgeovnen stĂ¥r en stor fyringsbakke som du kan bruge til at lave bĂ¥l i til varmrøgning og til at lægge smuld ud i til koldrøgning.
Odin røgeovn er ogsĂ¥ forberedt til gasfyring idet der er en løs bundplade som kan tages ud sĂ¥ der kan placeres et gasblus helt nede under ovnen.
Det gasblus der passer bedst til ovnen er vores blus pĂ¥ 4 KW og husk at til gasfyring i røgeovne anbefaler vi altid gasblus med flammesikring.

Der medfølger:
3 røgestænger
– 9 ophængskroge (3 x S-kroge, 3 x Standard kroge og 3 dobbeltkroge)
Drypbakke
Fyringsbakke
Røgetermometer (Lang føler 100mm)
En spand røgesmuld
En spand røgeflis
– Vejledning til røgeovnen

Som ekstra tilbehør kan du anskaffe en røgerist i rustfri stĂ¥l der kan bruges til rejer, muslinger, oste, laksestykker og mange andre ting.
Til koldrøgning anbefaler vi Alaska Large som passer i mĂ¥lene til Odin ovnen.

Se Odin Røgeovnen og alle vores andre røgeovne i vores showroom, som er Ă¥bent efter aftale. Ring pĂ¥ 51515701 eller send en mail pĂ¥ [email protected] og aftal et tidspunkt.

 

Yderligere informationer

Vægt 75 kg