Odin Røgeren

Odin Røgeren

7.995,00 kr.

En af de bedste og største røgeovne på markedet.

Odin Røgeovn er en ny stor version af vores populære Tommerup Røgeovn.
Odin røgeren er 175 cm høj, har en bredde på 55 cm og en dybde på 45 cm. Vægten ligger på 75 kg så ovnen står stabilt.

Holdbarhed og vedligehold

Vi anbefaler, at du placerer Odin røgeovn under et halvtag for at beskytte overfladen mod sne, frost og regn, eller benytte et overtræk.
For at vedligeholde ovnen bør overfladen jævnligt smøres med almindelig madolie, som både virker beskyttende mod eventuelle rustdannelser og vandafvisende.

Odin røgeovn er ligesom Tommerup røgeren med dobbeltvæg og det gør det lettere at holde en stabil temperatur ved varmrøgning.

Samtidig er kondensdannelsen ved koldrøgning mindre end ved en røgeovn med enkelt-væg.
Røgeovnen er designet til temperaturer op til 100 grader og er lavet i stål plade der har fået en udvendig pulverlakering som giver en robust varmefast og flot rustik sort overflade.
I bunden af røgeovnen står en stor fyringsbakke som du kan bruge til at lave bål i til varmrøgning og til at lægge smuld ud i til koldrøgning.
Odin røgeovn er også forberedt til gasfyring idet der er en løs bundplade som kan tages ud så der kan placeres et gasblus helt nede under ovnen.
Det gasblus der passer bedst til ovnen er vores blus på 4 KW og husk at til gasfyring i røgeovne anbefaler vi altid gasblus med flammesikring.

Der medfølger:
3 røgestænger
– 9 ophængskroge (3 x S-kroge, 3 x Standard kroge og 3 dobbeltkroge)
Drypbakke
Fyringsbakke
Røgetermometer (Lang føler 100mm)
En 5.5 literspand smuld
En 6 liters pose med røgeflis
– En Vejledning til Odin røgeren

Som ekstra tilbehør kan du anskaffe en røgerist i rustfri stål der kan bruges til rejer, muslinger, oste, laksestykker og mange andre ting.
Koldrøgebakke har vi også til Odin ovnen og det er Alaska Gigant bakken som passer i målene til Odin ovnen.

Se Odin Røgeovnen og alle vores andre røgeovne i vores showroom, som er åbent efter aftale. Ring på 51515701 eller send en mail på mail@danishoutdoor.dk og aftal et tidspunkt.

 

På lager

Varenummer (SKU): 102025 Kategorier: ,