Saltning

Viser alle 12 resultater

  • Saltkar med Låg (plast)

    DKK 195,00
    Tilføj til kurv
  • Saltlagemåler

    DKK 95,00
    Tilføj til kurv
  • Injektor Saltlagesprøjte med 2 Nåle

    DKK 125,00
    Tilføj til kurv
  • Filet Kanon

    DKK 275,00
    Tilføj til kurv
  • Kødnet 5 meter

    DKK 45,00DKK 70,00
    Vælg muligheder
  • Snøregarn

    DKK 75,00
    Tilføj til kurv
  • Dry Age poser

    DKK 49,00DKK 69,00
    Vælg muligheder
  • Engangshandsker 100 stk.

    DKK 125,00
    Vælg muligheder
  • Middelhavssalt 25 kg

    DKK 245,00
    Tilføj til kurv
  • Middelhavssalt 6 kg

    DKK 85,00
    Tilføj til kurv
  • Nitrilhandske

    DKK 399,00
    Vælg muligheder
  • Nitritsalt 1 kg.

    DKK 25,00
    Tilføj til kurv

Saltning

Du finder alle de relevante produkter, der er beregnet til saltning her hos Danish Outdoor.  Ud over vores store poser med middelhavssalt og nitritsalt har vi produkter i en god kvalitet, der gør det nemmere at salte og behandle dit kød på en professionel måde. At gode ting kan nævnes en lagemåler, der kan måle saltkoncentrationen i saltlagen. Det er både en praktisk ting, når man skal lave sin saltlage, men også hvis saltlagen skal genbruges. For når fisk eller kød lægges i en saltlage, trænger saltet ind, og der trænger vand ud.
Du kan købe snøregarn til at snøre om din rullepølse, hamburgerryg eller skinke her, og du kan også købe en pakke kødnet med 5 meter i, hvis du hjemmeproducerer flere fødevarer. Hvis du er i tvivl om, hvordan du bruger en røgeovn, eller hvordan du laver saltlager, og hvor længe en lammekølle, fisk, kylling, bacon mm. skal røges, så har vi her hos Danish Outdoor også nogle fantastiske bøger med vejledning og opskrifter, så du kan komme i gang med at hjemmeproducere de mest lækre specialiteter til gavn og glæde for både dig selv, familie og venner.

Nitritsalt

Vores nitritsalt består af fint fødevaresalt, der er tilsat nitrit. Vi anvender nitritsalt, når vi skal koldrøge spegepølser og andre pølser. Det er for at forebygge udvikling af pølseforgiftningsbakterier. Du skal bruge et blandingsforhold af en tredjedel nitritsalt og to tredjedele almindeligt salt.
Hvis du skal lave fermenterede spegepølser siger retningslinjerne, at du kan gå op på en saltblanding, der hedder halvt af hver (15 g nitritsalt og 15 g alm. salt pr. kg spegepølse). Så er du sikker på, at du overholder retningslinjerne for at undgå pølseforgiftningsbakterier samtidig med, at dine fødevarer ikke får et for højt indhold af nitrit.

Saltkar

Det kan være svært at finde den rigtige beholder med låg, der passer til det, som du skal salte. Kødet skal være helt dækket af lagen, og beholderen skal også kunne være i køleskabet. Vi har et praktisk saltkar til saltning, der er fødevaregodkendt og med et praktisk låg. Det måler 43 cm i længden, 32 cm i dybden og 21 cm i højden.

Kødnet

Hvis du skal lave udbenet dyrekølle, rullepølse, hamburgerryg og skinke, er det praktisk at have et kødnet. Vi har tre forskellige slags kødnet her hos Danish Outdoor. De fås i pakker med fem meter i.

Saltning af kød

Når du skal salte en lammekølle eller en dyrekølle, kan det være svært at salte helt ind til benet. Med vores smarte saltlage- og marinade-injector, kan du injicere den koncentrerede saltlage helt tæt på benet, så kødet også bliver saltet indefra.
Det kan forkorte saltningstiden på større kødstykker. Og injectoren er også smart at bruge til at injicere marinade ind i en steg, kylling, kalkun eller andet, som du vil grille.

Se vores udvalg

Hvis du er friluftsmenneske, og du elsker at gå på jagt, fiske, røge og tilberede din mad udendørs, så se vores store udvalg af kvalitetsprodukter her hos Danish Outdoor. Og tøv ikke med at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål omkring nogle af vores produkter eller brugen af dem. Vi vil altid gerne hjælpe dig, og vi vil også gerne høre om dine erfaringer og gode råd.