Røgekursus

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Røgekursus

Her lærer vores kursister forskellige teknikker indenfor røgning af fødevare. Kun fantasien sætter grænser indenfor røgning, og efter kurset er du klædt på til selv at eksperimentere med røgning.

Bliv ekspert i røgning

Vores dygtige underviser, slagter Brian Lind Olsen, har lang erfaring med røgning af forskellige fødevare, og hans tekniker til røgning af pølser er en sikker vinder. Brian Lind Olsen tager kursisterne i hånden, og starter fra bunden, hvor råvarerne, og håndteringen af disse, bliver behandlet først. Her lærer kursisterne alt om hygiejne, saltning og andre grundlæggende teknikker, som danner grundlaget for fremtidens røgeeksperter, så den gode røgede smag kan videreføres for fremtiden.
Hvert kursus består af 12 deltagere, så vi er sikre på, at hver deltager får den opmærksomhed, som der kræves for at blive ekspertrøger.

Bliv mesterrøger med et professionelt røgekursus

På vores røgekurser undervises der i forskellige teknikker indenfor røgning, da denne disciplin er rig på variation. Vi vil på kurset gennemgå både kold,-og varmrøgning, og forskellige optændingsmetoder, da man både kan anvende gas, el eller brænde til røgning.  Vores dygtige underviser vil demonstrerer vores forskellige røgovne, så du kan se dem i aktion. Udvalget er stort, og som begynder udi røgningens verden, kan det være svært at vælge den helt rigtige, uden at have afprøvet de forskellige modeller.
Selvom vores kurser faciliteres af en uddannet slagter, er vores røgekurser ikke kun for kødspisere, da eksempelvis kartofler, fisk og grøntsager også kan røges.
Menuen til vores kurser varierer efter sæson, men vi garanterer altid et varieret udvalg af råvarer, hvor vi naturligvis kun benytter os af den bedste kvalitet. Kvaliteten af råvarer hænger sammen med resultatet af røgningen, og man opnår det bedste resultat med ordenlige råvarer.
Til frokost skal vi smage vores lækre ny røgede produkter, hvorefter vi igen ryger en smule. Her er der lejlighed til at stille de spørgsmål, som måtte være opstået under frokosten. Dagen afsluttes med evaluering over et stykke hjemmebagt kage.

Book tid til røgekursus i dag

Vores kurser foregår ved vores fysiske butik i Hammel. Kontakt vores personale i dag, eller bestil en plads på vores hjemmeside. Vi afholder kurset løbende, så der er rig mulighed for at finde en dato, som passer i kalenderen, så du kan blive ekspert i røgning.