Gær

Viser alle 15 resultater

  • Bioferm Cool

    DKK 28,00
    Tilføj til kurv
  • Bioferm Killer

    DKK 25,00
    Tilføj til kurv
  • Champagnegær

    DKK 25,00
    Tilføj til kurv
  • Gærsæt til frugtvin

    DKK 65,00
    Tilføj til kurv
  • Hvidvinsgær

    DKK 40,00DKK 60,00
    Vælg muligheder
  • M02 Cider

    DKK 28,00
    Tilføj til kurv
  • M05 Mead

    DKK 29,00
    Tilføj til kurv
  • M20 Bavarian Wheat

    DKK 30,00
    Tilføj til kurv
  • Portvinsgær

    DKK 25,00
    Tilføj til kurv
  • Rødvinsgær

    DKK 25,00DKK 60,00
    Vælg muligheder
  • S-04 Fermentis

    DKK 30,00
    Tilføj til kurv
  • S-23 Fermentis

    DKK 36,00
    Tilføj til kurv
  • T-58 Fermentis

    DKK 30,00
    Tilføj til kurv
  • Turbo 8

    DKK 58,00
    Tilføj til kurv
  • US-05 Fermentis

    DKK 30,00
    Tilføj til kurv

Gær

Her hos Danish Outdoor kan du købe gærpakker til mange formål. Du kan fx købe et gærsæt, så du kan lave din helt egen frugtvin på havens frugter og bær. Med gærsættet følger både gær og tilsætninger til at lave 25 liter herlig frugtvin. Og så indeholder pakken selvfølgelig en dansk brugsvejledning, så du kan komme i gang med at brygge en fantastisk frugtvin samtidig med, at du får udnyttet havens frugter og bær på en helt ny og spændende måde.
Du kan også købe vores Bioferm Cool, der er en specielt udvalgt gær, der fermenterer ved lave temperaturer. Denne gær rækker også til ca. 25 liter frugtvin og kan gære op til 15 pct. alkohol ved 13-17 grader.

Gær til gæring af alkohol

Når du skal gære høje alkoholvine, kan vi anbefale Bioferm Killer. Det er en gær, der gærer konsekvent selv ved et lavt restsukker og lave temperaturer. Den er også ideel til at gære sekundært og til mousserende vine eller til en genstart ved en gæring, der er stoppet.
Gærer op til 16 pct. alkohol. Gærer ved en temperatur fra 10 til 30 grader. Turbo 8 er en turbogær, der på kun fem dage kan omdanne 25 liter vand og 8 kg sukker til en bryg med en alkoholprocent på 18.

Gær til gæring af øl

Hvis du vil prøve at brygge de gode tyske og belgiske hvedeøl, skal du prøve den klassiske overgær M20 Bavarian Wheat. Den skaber et lavt sødme niveau, og den har en behagelig mundfylde og smag af krydderi og banan. Den gærer ved en temperatur fra 18 til 30 grader.
En rigtig god ale kan du lave med vores belgiske ale gær, Abbey Ale. Det er en overgær, der skaber nogle meget særprægede øl, der har krydrede frugtagtige og peberagtige noter. Denne gæring øl har en høj alkoholtolerance, der gør den attraktiv langt ud over de belgiske grænser. Den er velegnet til at bruge til brygning af de fleste typer øl. Gæringstemperatuen er fra 18 til 25 grader.
Fra Fermentis har vi en ale gær, der hedder S-04. Den er anbefalelsesværdig at bruge, når du vil prøve at lave de gode engelske ales.
Den gærer hurtigt, og med sin høje flokkulering bliver øllet mere klart. Fermentis har også en undergær til brygning af lager- og pilsnerøl. Den hedder S-23. Da undergærede øl bruger mere gær, anbefales det at bruge to breve til 25 liter urt. Gæringstemperaturen er fra 12 til 15 grader. Vil du prøve at brygge lidt mere kontinentale øltyper, kan du prøve T-58 gærtypen, også fra Fermentis. Den giver en kompleks sammensætning af krydrede smagsnoter. Gæringstemperatur fra 15 til 20 grader.
Og med den populære ale gær US-05 får du en gær, der anbefales til at lave øl, der minder om de amerikanske ales. Gærer ved en temperatur fra 15 til 22 grader, og det giver en yderst velafbalanceret øl.

Mjød gær

Hvad med at invitere til en vikingefest eller et spændende udendørs arrangement med dit helt eget hjemmeproducerede mjød? Vores M05 gær fra Mangrove Jack's er velegnet til alle stilarter af mjød.  Ved gæring mjød kan temperaturen være fra 12 til 28 grader. Gæren har en høj alkoholtolerance, og det er en høj esterproducerende stamme.
Det er også populært af anvende vores portvinsgær, Kitzinger Reinhefe, til mjødfremstilling. Den kan nemt nå et alkoholindhold på op til 16 ABV ved en gæringstemperatur på 19-23 grader.

Cider gær

Der er ikke noget så godt som et glas dejligt hjemmelavet cider. Med vores M02 gær fra Mangrove Jack's til gæring cider får du en cider med en forfriskende og sprød smag. Den høj ester-producerende gærstamme gør, at det fulde frugtpotentiale fra mosten bliver efterladt. De gærer ved en temperatur fra 12 til 28 grader.
Du kan også bruge Bioferm Champ til brygning af din cider. Den sikrer en konsistent og vedvarende gæringsproces, og den giver en neutral fermentering med en høj sulfitresistens.

Vin gær

Flere og flere får øjnene op for, at det er sjovt at brygge sin egen vin og være hobby vinavler. Man ser da også efterhånden mange små stykker jord, der er tilplantet med vin, rundt omkring her i Danmark. Ja selv i små villahaver står der vinstokke flere steder.
Med Bioferm Rouge rødvinsgær får du en gæring vin, der er specielt udvalgt til aromatiske røde vine med en høj produktion af estere og fedtsyrer. Den anvendes som oftest til Merlot, Pinot Noir og Cabernet Sauvignon, og den kan gære op til 15 pct. alkohol ved 12 til 35 grader. Den indeholder "killer" faktor til at hæmme vild gær. Rækker til ca. 25 liter rødvin.
Bioferm Blanc hvidvinsgær er udvalgt til at gære hvide bordvine. Den bevarer den naturlige aroma og kan gære op til 14 pct. alkohol ved 18 til 30 grader. Rækker til ca. 25 liter hvidvin.