Om Danish Outdoor

Danish Outdoor er en webshop med udstyr til hjemmerøgning, bålmad, bryggeri, pølsemageri, pizzaovne, most og cider, telte, samt outdoor og jagttøj. Danish Outdoor startede op i Tommerup og er i 2022 flyttet til Randers. Vi forhandler til alle hjemmeproducenter, samt institutioner rundt i Danmark.

Danish Outdoor eksisterer udelukkende som webshop med mulighed for at bestille varer online, og få dem leveret til døren eller til nærmeste pakkeshop. Leveringstid:  1-2 hverdage.

Det er også muligt, at afhente din bestilling på vores lager i Randers. Du skal blot vælge muligheden inden ordren gennemføres. Når din bestilling er pakket og klar, vil du modtage en e-mail herom.

Shoppen er blevet udvidet i takt med, at der i 2020 er kommet mange flere varer i sortimentet.

Vi nyder, at tænde op i røgeovnen eller pizzaovnen sammen med familien og lærer selv nyt hele tiden. Så har du spørgsmål eller brug for vejledning til valg og brug af vores varer, sidder vi klar på telefon og email til at hjælpe. Vi elsker i øvrigt, at dele vores erfaringer med dig og høre om dine erfaringer.

Er du lige så glad for outdoor livet som os, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor vi deler af vores erfaring, kommer med tips og tricks og ikke mindst gode tilbud.

Vi sender til hele landet.

Vi ses på webshoppen! – Rigtig god fornøjelse