Om Danish Outdoor

Danish Outdoor er en specialbutik med udstyr til hjemmerøgning, bålmad, bryggeri, pølsemageri, pizzaovne, most og cider, telte, samt outdoor og jagt tøj. Danish Outdoor startede op i Tommerup og er i 2022 flyttet til Randers. Vi forhandler til alle hjemmeproducenterne, samt institutioner rundt i Danmark og resten af Norden.

Danish Outdoor er en webshop, hvor du kan bestille dine varer, og få det leveret hjem eller til nærmeste pakkeshop. Shoppen er blevet udvidet, i takt med at der i 2020 er kommet mange flere varer i sortimentet – såsom at vi nu også forhandler jagt og outdoor tøj. 

Vi nyder at tænde op i røgeovnen eller pizzaovnen sammen med familie og lærer selv nyt hele tiden. Så har du spørgsmål eller brug for vejledning til valg og brug af vores vare, sidder vi klar på telefonen og i butikken til at hjælpe. Vi elsker i øvrigt at dele vores erfaringer med dig og høre om dine erfaringer.

Er du lige så glad for outdoor livet som os, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor vi deler af vores erfaring, kommer med tips og tricks og ikke mindst gode tilbud.

Vi sender til hele landet og send os en mail, hvis du ønsker at få noget sendt udover de danske grænser. 

Vi ses på webshoppen! – Rigtig god fornøjelse